WIRELESS  HATTEM

  HOME   WAT IS WIFI   WAAR BESCHIKBAAR   WAT KRIJGT U   VOORWAARDEN   FAIR USE POLICY   FAQ'S
  LINKS
HOME
WAT IS WIFI
WAAR BESCHIKBAAR
WAT KRIJGT U
VOORWAARDEN
FAIR USE POLICY
FAQ'S
LINKS
 

FAQ'S

 

Wat kost een aansluiting van Wireless Hattem?                                                           Dit kost 15 euro per maand.

Wat zijn de verdere kosten?                                                                                         De instap kosten is afhankelijk van het type bridge. In de meeste gevallen zal dit 70 euro zijn.  Een sterkere versie bridge kost 95 euro.  Afhankelijk van de afstand naar de node is er een externe antenne nodig, de kosten hiervan zijn vanaf 40 euro.

Hoe snel is de verbinding?                                                                                           De snelheid is maximaal 8000 kbps down en 1024 kbps up.

Moet ik zelf een draadloze bridge aanschaffen?                                                 Wireless Hattem kan hiervoor zorgen, wij gebruiken Linksys (WET 11) of Senao (NL-2611CB3).

Hoe is de service geregeld?                                                                                       Een service monteur woont in uw eigen woonplaats.

Is de service desk te bereiken via een duur 0900 nummer?                                      Nee, de service desk is te bereiken via een normaal telefoonnummer.

Krijg ik ook een eigen e-mail adres?                                                                           Ja, standaard krijgt u één E-mail adres (extra adres tegen meerprijs 2 euro p/m).In de meeste gevallen kunt u uw eigen e-mail adres behouden.

Zijn er regels/voorwaarden?                                                                                        Ja, deze zijn te lezen op onze website.

Is de verbinding via Wireless Hattem veilig?                                                               De verbinding via Wireless Hattem is net zo veilig als ADSL of internet via de kabel.

Hoe betrouwbaar is de verbinding?                                                                             Uit de ervaring die we hebben, is er weinig uitval van het netwerk. Aangezien de verbinding draadloos is, kunnen weersinvloeden effect hebben op de verbinding.  Eventuele uitval van het ADSL netwerk of netspanning valt buiten de verantwoording van Wireless Hattem.

Wordt de draadloze bridge geïnstalleerd?                                                                  Ja, de installatie van de bridge en de instellingen op uw pc worden eenmalig verzorgd door Wireless Hattem. De eventuele kabel tussen bridge en pc kan ook door u zelf worden aangelegd.

Wordt de eventuele externe antenne geplaatst?                                                      Nee, de materialen voor het monteren van de buiten antenne worden niet door Wireless Hattem geleverd. Bij het afregelen van de antenne zijn we wel aanwezig.

Hoe vindt de betaling plaats?                                                                                       De betaling dient plaats te vinden op de eerste van de nieuwe maand.

 

 

 
© Wireless Hattem